A Budapest Parkban lévő koncertje előtt Majka rossz hírt közölt. Szeretett édesanyja feladta a harcot a rákkal vívott 19 éves harcát.

A közösségi oldalán jelentkezett be a rapper a ma esti telt házas bulija előtt, köszönetet mondva rajongóinak az éveken át kitartó hűségükért. A jövő évi tervei is szóba kerültek: elmondta, hogy 2019-ben lesz két olyan koncertje, amelyek a felállásuk miatt lesznek különlegesek: a hiphop zenét szeretnék majd ötvözni a roma zenével és Romakusztik néven rendeznek majd egy-egy estet a MÜPÁban és a Kongresszusi központban. Ezek közül az első jótékonysági esemény lesz, a Hospice-háznak megy majd az egész bevétel, amelynek dolgozói nagyon sokat segítettek beteg édesanyjának, aki nemrégiben végleg elköszönt tőlük.

„Erről nem beszéltem soha sehol, de nem is tartozik a közvéleményre. Én nem vagyok az a srác, aki kitesz mindent a Facebookra meg az Instagramra, hogy mi történt az én életemben, meg mi nem. Sajnos, az én drága jó édesanyám elköszönt tőlünk. Neki már egy megváltás volt az, hogy elment” – árulta el a videóban.

Majka elmondta, hogy az édesanyja az elmúlt 19 évben kemoterápiás kezelésre járt, ebből 5 évig volt csak tünetmentes. A szervezete két héttel ezelőtt végül feladta a harcot, a jövő hét kedden helyezik örök nyugalomra.

vissza a hírekhez